lameuabanda
Sense les vostres opinions no té sentit el blog.
Si voleu més fotos, almenys, demaneu-les. O les intrecanviem per altres que tingueu vosaltres.
Heu llegit  l'entrada en la que se demanen opinions del sopar per incloure a la revista de la Banda? Sabeu quantes respostes hi ha ? 0.0 Que triste es la vida...que deia el poeta.
6 Responses
  1. Olga Says:

    Hola monstre de les galletes! Ës cert que ningú ha fet cap proposta per a la revista, peró això no és cap novetat. Si mireu les revistes dels últims 10 o 15 anys voreu que allí sempre escriuen, més o menys, els mateixos (sempre hi ha excepcions), no sé, deu d'estar mal vist, igual que això d'anar als concerts -com a oients-, que tampoc està a l'ordre del dia. Us en recordeu del "Cicle de Concerts de primavera" que se l'hagueren rifat tots els pobles de la contornada? Doncs crec, corregiu-me si m'equivoco, que l'any passat ja no es va fer. Per falta de públic, eh? que de crisi n'hi ha, però el cicle de teatre no s'ha deixat de fer. Bé, això tampoc té cap relació amb la revista, no m'embolico més.


  2. Agustin Says:

    Hahaha

    Recordo (amb molt de carinyo) que la revista era cosa de pocs, encara que a les reunions del principi sempre s'apuntaba molta gent. En fi, passe lo de sempre.
    S'em va fotre l'ordenador i vaig perdre les fotos

    Aixi que n'heu de posar meees!!!

    IIIngaaaaa


  3. Vinga Agus, que això són excuses de mal pagador. Tira d'escaner que tens un arxiu fotogràfic analògic que és una joia de l'arxivística.

    Va, i jo em comprometo a buscar-ne alguna quan baixe a Bló, que es van quedar a ca mon pare.

    B7s


  4. Rosa B. Says:

    hola xics!!!
    jo sóc més prehistòrica, això de penjar-les....no és lo meu,però li les dono a algú a la mà i que les penje, així val?, ja d'entada us dic que les meues no tenen res a vore en les d'Agus.


  5. Rosa B. Says:

    hola xics!!!
    jo sóc més prehistòrica, això de penjar-les....no és lo meu,però li les dono a algú a la mà i que les penje, així val?, ja d'entada us dic que les meues no tenen res a vore en les d'Agus.


  6. Toni Says:

    Doy fe de que las fotos de Agustín... no tienen desperdicio jeje